Британія ввела санкції проти 370 росіян та білорусів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Британія ввела санкції проти 370 росіян та білорусів

Британія ввела санкції проти 370 росіян та білорусів
Джерело:  online.ua

У Британському уряді повідомили, що міністерка закордонних справ Ліз Трасс оголосила про історичний раунд санкцій, завдяки чому загальна кількість санкцій проти Росії перевищила 1000 з моменту вторгнення в Україну.

Джерело: сайт Британського уряду

Британія запровадила нові санкції проти РФ

Сьогоднішні історичні санкції включають більше російських олігархів та членів їхніх сімей, політичних союзників і пропагандистів Путіна. Велика Британія накладає санкції на ще понад 370 осіб, 51 з яких є олігархами та членами їхніх сімей, - зазначили в уряди Британії.

До санкційного списку потрапили:

  • прем'єр-міністр рф михайло мішустін;

  • мер москви сергій собянін:

  • речник путіна дмитро пєсков;

  • міністр оборони сергій шойгу;

  • експрезидент рф дмитро медвєдєв;

  • представник мзс рф марія захарова та інші.

  • російський мільярдер і співзасновник "Альфа-Груп" Михайло Фрідман;

  • засновник і ексбенефіціар виробника добрив EuroChem Group та вугільної компанії СУЕК Андрій Мельниченко і т.д.

Ліз Трасс (фото: flickr.com)

Ми йдемо далі й швидше, ніж будь-коли, вражаючи найближчих до Путіна – від великих олігархів до його прем’єр-міністра та пропагандистів, які розповсюджують його брехню та дезінформацію. Ми притягуємо їх до відповідальності за причетність до злочинів Росії в Україні. Тісно співпрацюючи з нашими союзниками, ми продовжуватимемо посилювати тиск на Путіна та припиняти фінансування російської військової машини, - сказала Ліз Трасс.

Фізичним особам, на яких сьогодні накладено санкції, заморозять активи у Великій Британії, що означає, що жоден громадянин або компанія Британії не може мати з ними бізнес, а також їм заборонено подорожувати до або з Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?