Три людини загинуло внаслідок обстрілів житлового будинку в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Три людини загинуло внаслідок обстрілів житлового будинку в Києві

Три людини загинуло внаслідок обстрілів житлового будинку в Києві
Джерело:  online.ua

15 березня унаслідок обстрілів у Святошинському районі Києва та пожежі у багатоквартирних житлових будинках загинуло троє людей.

Джерело: КМДА, ДСНС

Окупанти обстріляли Київ

Друзі! Весь світ повинен знати і бачити, що відбувається в Україні. Як Росія намагається знищити нашу державу, наші міста, як вбиває українців. Це - будинок в Святошинському районі столиці. Точніше, те - що від нього залишилося після влучення снаряду. Рятувальники досі гасять вогонь, з раннього ранку. За попередніми даними, загинули четверо людей, - повідомили у КМДА.

У ДСНС опублікували оновлену кількість жертв.

О 15:03 пожежу в шістнадцятиповерховому житловому будинку у Святошинському районі, що сталася внаслідок обстрілу – ліквідовано, - повідомили в ДСНС.

Внаслідок обстрілу та пожежі 3 людей загинуло, 5 травмовано та 48 врятовано.

Нагадаємо, що вранці 15 березня Київ опинився під обстрілами: пошкоджені три багатоповерхівки, будинок у приватному секторі та станція метро "Лук'янівська".

Пошкоджені два житлові будинки 9 та 16 поверхів у Святошинському районі, 10-поверховий житловий будинок у Подільському районі, будинок у приватному секторі Дарницького району.

Також у Києві запроваджується посилена комендантська година із 20:00 15 березня до 07:00 17 березня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?