Українські військові переходять у контрнаступ на позиції окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові переходять у контрнаступ на позиції окупантів

Українські військові переходять у контрнаступ на позиції окупантів
Джерело:  online.ua

За словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, українським військовим вдалось зупинити наступ російської окупаційної армії за всіма напрямками.

Джерело: Facebook-сторінка головнокомандувача ЗСУ

Україна переходить у контрнаступ на позиції окупантів РФ 

20 днів відкритої війни. 20 днів стійкості і героїзму. 20 днів боротьби. Збройні Сили України виконують поставлені завдання. Ми зупинили агресора, розгорнули частини резерву і на визначених напрямках переходимо в контрнаступ, - повідомив Залужний.

За його словами, українська армія також несе втрати, однак вони у декілька разів менші, а ніж у російських окупантів.

На превеликий жаль, ми несемо втрати. Вони в декілька разів менші, ніж у противника. Але життя і здоров'я кожного нашого воїна безцінне. Співчуваю родинам загиблих. Обіцяю, ми помстимося за кожного побратима і посестру, за мирних українців, за наших дітей, - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

 При цьому в Кремлі відмовляються говорити про те, коли будуть готові припинити збройну агресію проти України.

Давати прогнози поки не хочемо, чекаємо на результати, про які можна інформувати громадськість, - заявив речник очільника Кремля Дмитро Пєсков.

Стало відомо, що 24 ОМБр імені короля Данила завдяки злагодженим діям військових піхотних підрозділів та артилерії вдалось знищити велику кількість військової техніки окупантів та увесь особовий склад на Луганщині.

Мінус три танки Т-72, одна БМП-3 та весь особовий склад орків. Все буде Україна, - повідомили українські захисники.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?