Окупанти скинули бомбу на Драмтеатр з сотнями людей у Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти скинули бомбу на Драмтеатр з сотнями людей у Маріуполі

Окупанти скинули бомбу на Драмтеатр з сотнями людей у Маріуполі
Джерело:  online.ua

16 березня російські окупанти скинули знищили Драматичний театр у місті Маріуполь, яке перебуває в облозі. У приміщенні театру ховалися сотні людей, інформації щодо постраждалих наразі немає.

Джерело: Телеграм Маріупольської міської ради

Окупанти розбомбили Драмтеатр у Маріуполі

Сьогодні рашисткі війська цілеспрямовано та цинічно знищили Драматичний театр у самому серці Маріуполя. Літак скинув бомбу на будівлю, де ховалися сотні мирних маріупольців. Оцінити масштаб цього жахливого та нелюдського вчинку поки що неможливо, бо в місті тривають обстріли житлових кварталів, - повідомили у міськраді.

У міськраді зазначили, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина Драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, що знаходилося в будівлі.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Неможливо підібрати слова, якими можна було б описати рівень жорстокості та цинізму, з яким російські окупанти знищують мирне населення українського міста біля моря. У прицілі ворога залишаються жінки, діти, люди похилого віку. Це абсолютно беззбройні мирні люди. Очевидно, що єдиною метою російської армії є геноцид українського народу, - наголосили у міськраді.

Там підкреслили, що скільки б не минуло часу ми ніколи не пробачимо жодної жертви, жодної краплі крові, пролитої через цю божевільну війну. Ми ніколи не пробачимо та ніколи не забудемо.

Нагадаємо, що 13 березня стало відомо, що від гуманітарної катастрофи та постійних обстрілів Маріуполя загинуло 2187 містян.

Наразі в місто російські окупанти не пропускають гуманітарні вантажі, виїхати можна лише не власних авто.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?