У Путіна злякалися передачі Україні систем ППО С-300
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна злякалися передачі Україні систем ППО С-300

У Путіна злякалися передачі Україні систем ППО С-300
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС РФ Сергій Лавров почав погрожувати, що Кремль зробить все можливе, щоб не допустити передачі Україні від інших країн систем протиповітряної оборони С-300 для захисту неба від авіаударів ворога.

Джерело: RT

Лавров заявив, що РФ не допустить передачу Україні С-300

Передача радянських С-300 з інших країн в Україну неможлива і буде незаконною, Москва цього не допустить. Ми дуже чітко дали зрозуміти, що будь-які вантажі, які заїжджатимуть на територію України, які ми вважатимемо, що перевозять зброю, стануть законною ціллю. Це зрозуміло, - заявив російський дипломат.

Окрім того, Сергій Лавров цинічно додав, що плекає надію на те, що війна між Україною та РФ скоро закінчиться, а також традиційно почав скаржитися, що цього заважають західні гравці.

Ілюзія, що ми можемо розраховувати на західних партнерів, повністю зруйнована, тому зараз Росія може розраховувати лише на себе та союзників... Захід прагне маргіналізувати Росію, зупинити її розвиток" і зараз чинить безпрецедентний тиск, - бреше російський дипломат.

Лавров повторив тезу про те, що Росія напала на Україну нібито, щоб запобігти загрозі нападу України на квазіреспубліки "ЛНР" та "ДНР".

Окрім того, глава МЗС РФ почав погрожувати, що "денацифікація України передбачає скасування будь-яких законів, які дискримінують російськомовне населення".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?