ОП звинуватив Німеччину у заохоченні РФ до війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

ОП звинуватив Німеччину у заохоченні РФ до війни в Україні

ОП звинуватив Німеччину у заохоченні РФ до війни в Україні
Джерело:  online.ua

19 березня радник очільника Офісу президента України Михайло Подоляк публічно розкритикував міністерку оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт за те, що вона не називає події в Україні війною. На переконання представника ОПУ, німецька політикиня також заохочує Росію до вбивств заявами про те, що НАТО не захищатиме небо над Україною.

Джерело: Twitter-сторінка Михайла Подоляка

У Зеленського звинувачують Німеччину у заохоченні РФ до війни

Міністр Ламбрехт знову сказала, що НАТО не втрутиться у конфлікт і не створить безпольотну зону над Україною. Вбивчо. Кожна така заява європейських політиків заохочує РФ до масових убивств в Україні. Не хочете називати війну війною і боїтеся Путіна, то хоч не робіть провокаційних заяв, - наголосив Михайло Подоляк.

Як узже згадувалося раніше, німецька міністерка Крістіне Ламбрехт є очільницею Міністерства оборони в уряді Олафа Шольца останні декілька місяців. Раніше політикиня понад два роки керувала Міністерством юстиції та захисту прав споживачів у четвертому уряді колишньої канцлерки Ангели Меркель.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?