Зеленський окреслив червоні лінії у переговорах з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський окреслив червоні лінії у переговорах з Путіним

Зеленський окреслив червоні лінії у переговорах з Путіним
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський публічно пообіцяв, що Україна ніколи не погодиться на компроміси, пов’язані з її територіальною цілісністю та суверенітетом.

Джерело: CNN

Зеленський пояснив, про які компроміси з Путіним не йдеться взагалі

Американський журналіст запитав українського президента про вимоги команди Володимира Путіна, зокрема, щодо визнання Криму частиною Росії, а територій ОРДЛО – незалежними республіками, а також гарантій того, що Україна ніколи не стане членом НАТО.

Є компроміси, до яких ми не можемо бути готовими як незалежна держава. Жодних компромісів, пов'язаних з нашою територіальною цілісністю та нашим суверенітетом, і про це говорив український народ. Вони не зустрічали російських військових із букетами квітів, вони зустрічали їх хоробро, вони зустрічали їх зі зброєю в руках... Росія не може насильно завоювати прихильність громадян іншої країни. Не можна силою змусити президента іншої країни визнати щось, - наголосив Володимир Зеленський.

За словами українського лідера, він абсолютно готовий до перемовин з очільником Кремля. Також Зеленський озвучив прогноз, що провал його переговорів з Путіним буде означати початок Третьої світової війни.

Я готовий до переговорів із ним. Я був готовий останні два роки. І я думаю, що без переговорів ми не зможемо закінчити цієї війни, — підсумував глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?