Під час обстрілу окупантами Харкова загинула дитина
Категорія
Україна
Дата публікації

Під час обстрілу окупантами Харкова загинула дитина

Під час обстрілу окупантами Харкова загинула дитина
Джерело:  online.ua

За словами очільника Харківської ОДА Олега Синєгубова, у наслідок обстрілу Харкова російськими окупаційними військами увечері в субботу, 19 березня, загинула 9-річна дівчинка та дорослий чоловік.

Джерело: Facebook-сторінка Олега Синєгубова

Окупанти продовжують тероризувати Харків постійними обстрілами 

Для нас кожний обстріл - це болюче випробування. Внаслідок останнього обстрілу в Харкові в районі ХТЗ загинули цивільні - чоловік та 9-річна дитина. Приносимо щирі співчуття рідним, - зазначив Синєгубов.

Очевидці повідомляють, що під обстріли окупантів потрапили ХТЗ, Салтівка та Рогань.

Жертвами терору російських окупантів стали вже 266 жителів Харківщини. Зокрема, за 24 дня війни в Україні російська окупаційна армія вбила на Харківщині 24 дитини.

У той же час у наслідок обстрілів окупантами Києва загинули вже 228 мирних громадян, серед яких четверо дітей.

При цьому 912 людей, що перебували під час обстрілів в столиці, отримали поранення. Серед них 16 дітей.

За словами голови ВАК генерала Миколи Жирнова, за 23 дні вторгнення у столиці частково чи повністю зруйновано: 36 житлових будинків; 5 приватних садиб; 6 шкіл; 4 дитячі садки; фасади, балкони та вікна в 57 будинках.

Серед добрих новин. Київ продовжує жити. Повертаються до роботи підприємства малого та середнього бізнесу. У деяких спокійних районах столиці заробили кав'ярні, - зазначив Жирнов.

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що найближчими днями в Україну прибудуть американські системи ППО.

Вони публічно оголосили. Це будуть Stinger, і Javelin, і протитанкові комплекси. Це буде дуже багато корисного для наших військових, представників сектора безпеки та оборони. І вони найближчим часом будуть на території нашої країни. Ідеться про дні, - зазначив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?