У Пентагоні констатували провал військової операції Кремля в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У Пентагоні констатували провал військової операції Кремля в Україні

У Пентагоні констатували провал військової операції Кремля в Україні
Джерело:  online.ua

За словами міністра оборони США Ллойда Остіна, російські окупаційні війська через провали своєї військової операції в Україні вдаються до обстрілів населених пунктів та мирного населення.

Джерело: "Голос Америки"

Путін почав усвідомлювати неминучість поразки в Україні 

Сьогодні вони не ефективні з точки зору своїх маневрів на землі. Вони по суті застопорилися, - зазначив очільник Пентагону.

За його словами, українські військові продемонстрували дивовижну рішучість та ефективне використання зброї та обладнання, яку отримали від США.

Керівник Міноборони США назвав дії РФ в Україні дикунськими та брутальними.

Він також нагадав, що у разі використання хімічної або біологічної зброї в Україну на РФ будуть очікувати дуже жорсткі наслідки.

У відповідь на продовження кремлівської агресії проти України Вашингтон вже готує нові санкції.

Ми можемо розширити наші санкції. Вжити заходів, вжити санкцій, які ми вже застосували, застосувати їх проти більшої кількості цілей. Застосувати їх до більшої кількості секторів, - зазначив заступник радника з національної безпеки США Даліп Сінгх.

За його словами, під санкції США потраплять більша кількість російських банків та секторів економіки.

Джо Байден (фото - Flickr.com)

Ну, головні висоти російської економіки. В основному це стосується нафти та газу, але є й інші галузі. Я не хочу їх уточнювати, але думаю Путін знає, про що йдеться, - підкреслив Сінгх.

За словами представника Білого дому, міжнародні санкції вже змусили Путіна вдаватись до відчайдушних заходів.

Він самоізолює свою економіку. Зараз Росія швидко рухається до радянського рівня життя 1980-х років. Вона дивиться в економічну прірву, і це є результатом вибору Путіна, і я бачу з його реакції, куди вона прямує. Це війна Путіна. Це санкції Путіна, і це труднощі Путіна, які він покладає на російський народ. - наголосив Сінгх.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?