У Кремлі лютують через жорстке звернення Байдена до Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі лютують через жорстке звернення Байдена до Путіна

У Кремлі лютують через жорстке звернення Байдена до Путіна
Джерело:  online.ua

21 березня офіційно стало відомо, що Міністерство закордонних справ РФ вручило ноту протесту послу США в Росії Джону Саллівану через нещодавню різку заяву очільника Білого дому Джо Байдена про російського президента Володимира Путіна.

Джерелопресслужба МЗС РФ

Команда Путіна вручила ноту протесту послу США

Наголошено, що подібні заяви американського президента, які є негідними для державного діяча такого рівня, ставлять російсько-американські відносини на межі розриву. Попередили, що ворожі дії, які здійснюють проти Росії, наразяться на рішучий та твердий опір, - йдеться в заяві російських дипломатів.

Окрім того, наголошується, що Джону Саллівану вже вручили ноту протесту й оголосили про демарш.

Також офіційна Москва вкотре повторила американському послу абсурдні звинувачення, що російським дипломатам буцімто завжаають працювати у Вашингтоні, і вимагали припинити провокації.

Як уже згадувалося раніше, 16 березня Джо Байден під час спілкування з журналістами в кулуарах назвав російського президента "воєнним злочинцем". Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков назвав такі висловлювання "неприйнятними".

Трохи згодом американський лідер додаі, що Росію очолює "кривавий диктатор і чистий головоріз" Путін.

Як відомо, ще рік тому Байден назвав Путіна "вбивцею" і пообіцяв, що він заплатить за втручання Росії в американські вибори. Сам Путін відреагував дитячою скоромовкою: "хто обзивається – той сам так називається".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?