Під Києвом окупанти крадуть автівки для втечі в Білорусь
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом окупанти крадуть автівки для втечі в Білорусь

Під Києвом окупанти крадуть автівки для втечі в Білорусь
Джерело:  online.ua

Російські окупанти продовжують вигадувати нові способи втечі з України. Так, солдати РФ вже почали навіть красти у мирних українських громадян одяг та автівки, щоб втекти у Білорусь.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштаба ЗСУ

В Україні солдати РФ крадуть автівки для втечі в Білорусь

Про новий випадок масового дезертирства у російській армії розповіли представники Генштабу ЗСУ. За їхніми словами, це сталося це поблизу села Гавронщина Макарівського району Київської області.

Як стверджують українські бійці, ціла група російських загарбників вирішила чкурнути в Білорусь.

Із цією метою солдати пограбували місцевих мешканців, щоб переодягтися у цивільне. Крім речей, росіяни також украли в українців автомобілі. На них дезертири подалися у бік кордону з Білоруссю, - йдеться в повідомленні.

Не можна також не згадати про те, що Макарів наразі знаходиться під постійними обстрілами ворожої артилерії. Загарбники вже знищили кожен другий будинок у селищі.

Продовжуючи незаконну діяльність на тимчасово зайнятих територіях Запорізької області, в окремих населених пунктах загарбники здійснюють приховану підготовку до проведення виборів проросійської адміністрації районів та міст. З метою організації так званих “російських гумконвоїв” окупанти зосередили у порту Бердянська колону білих тентованих вантажних автомобілів КАМАЗ міністерства надзвичайних ситуацій РФ, - розповідають у Генштабі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?