В окупантів майже не залишилось боєприпасів та продовольства
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупантів майже не залишилось боєприпасів та продовольства

В окупантів майже не залишилось боєприпасів та продовольства
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, кількості боєприпасів та продовольства, що залишились в окупантів, вистачить максимум на найближчі 3 дні.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Окупанти не мають резервів та забезпечення для продовження війни 

У Генштабі повідомляють, що наявної кількості боєприпасів, харчів та пального вистачить російській окупаційній армії максимум на найближчі 3 дні.

Трубопровідне сполучення для забезпечення потреб угруповання військ окупантам організувати не вдалося.

За попередню добу було уражено понад 9 повітряних цілей ворога. Це 1 літак, 6 БПЛА та 2 вертольоти, кількість збитих ракет уточнюється.

За минулу добу більш активно почала діяти ворожа авіація.

В Охтирському районі Сумської області зафіксовано факти непокори російських військовослужбовців. Близько 300 окупантів відмовились виконувати наказ на ведення бойових дій, та, на 70 одиницях техніки, залишили район проведення операції.

У Міноборони США повідомили, що Кремль використовує у війні проти України переважно солдатів строкової служби.

Російські солдати просто не були готові повністю до операцій такої інтенсивності і протягом такого тривалого часу на стількох різних напрямках. Вони не чекали такого рівня спротиву. Деяким не сказали, що вони насправді збираються робити в Україні. Ми знаємо, що вони опиралися на призовників, і вони досі це роблять; і це, як і раніше, в основному призовна армія, - зазначають представники Пентагону.

Американські військові зазначають, що відсутність ініціативи у командування окупаційних військ дуже послаблює їхню позицію.

Росіяни продовжують з’ясовувати питання керівництва й управління, логістики та забезпечення.

Разом з тим РФ продовжує зазнавати втрат щодня. У боях вона втрачає літаки, бронетехніку, транспорт, артилерію, вертольоти тощо.

Через втрати Путін звернувся до Китаю та фінансовою й військовою допомогою. У Пекіна запрошували, зокрема, харчі для окупаційних військ.

Крім того, Путін попросив десяток тисяч бойовиків у режиму Асада в Сирії.

За даними української розвідки, Росія задіює у штурмах міст насильно мобілізованих мешканців ОРДЛО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?