НАТО пропонує Україні захист від хімічних, біологічних та ядерних загроз
Категорія
Політика
Дата публікації

НАТО пропонує Україні захист від хімічних, біологічних та ядерних загроз

НАТО пропонує Україні захист від хімічних, біологічних та ядерних загроз
Джерело:  online.ua

24 березня у Брюсселі відбудеться черговий саміт лідерів НАТО, під час якого члени Альянсу підтримають надання Україні обладнання для захисту від хімічних, біологічних, радіологічних та ядерних загроз. З такою заявою виступив генсек НАТО Єнс Столтенберг.

Джерело: сайт Альянсу

НАТО надасть Україні захист від хімічних та ядерних загроз

Я очікую, що завтра союзники погодять надання додаткової підтримки (Україні). Це включає допомогу у сфері кібербезпеки, а також обладнання, яке допоможе Україні захиститись від хімічних, біологічних, радіологічних та ядерних загроз, - наголосив Єнс Столтенберг.

Очільник НАТО вкотре звернув увагу на те, що члени Альянсу прагнуть недопущення виходу війни за межі України.

Єнс Столтенберг (фото — nato.int)

Ми рішучі зробити все, що ми можемо, щоб підтримати Україну. Але ми маємо відповідальність гарантувати, що війна не вийде за межі України та не стане конфліктом між Росією та НАТО, - додав керівник блоку.

Як уже згадувалося раніше, український лідер Володимир Зеленський візьме участь усаміті НАТО 24 березня у відеоформаті. Наш президент буде говорити про необхідність припинити військові злочини Росії проти українського населення та цивільної інфраструктури.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?