Зеленський екстрено попередив світ про новий план Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський екстрено попередив світ про новий план Путіна

Зеленський екстрено попередив світ про новий план Путіна
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський озвучив публічне попередження, що після наступу на Україну очільник Кремля Володимир Путін планує піти далі у Європу. Про це президент повідомив, виступаючи перед парламентом Швеції 24 лютого.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОП

Зеленський терміново попереджає світ про новий план Путіна

Глава держави звернув увагу на те, що російські пропагандисти вже зараз обговорюють в ефірах державного телебачення, як РФ окупує зокрема і шведський острів Готланд, і як буде утримувати його під своїм контролем десятиліттями.

Вони показують це росіянам на мапі, демонструють напрямки наступу. Ви запитаєте, з якою це метою? Кажуть, що для Росії вигідно розмістити на Готланді системи ППО і військову базу для прикриття захоплення держав Балтії. Росія пішла війною проти України, бо розраховує піти далі в Європу, розраховує знищити свободу далі в Європі. Це фундаментальний виклик для європейської системи безпеки, - наголосив Володимир Зеленський.

Український лідер вкторе повторив, що вдячний за підтримку, яку Швеція надала Україні у зв'язку з війною, звернувши увагу на те, що синій та жовтий кольори (кольори прапорів України та Швеції - Ред.) зараз чи не найпопулярніші кольори у світі.

Ми воюємо не тільки за Україну, а за безпеку Європи. І ми довели, що заслуговуємо бути повноправним членом Європейського Союзу, - підсумував Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?