Подоляк заявив про зміну тактики армією РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк заявив про зміну тактики армією РФ

Подоляк заявив про зміну тактики армією РФ
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу президента та член переговорної групи Михайло Подоляк офіційно попередив, що армія РФ робить все можливе, щоб перевести війну у частково "затяжну фазу".

Джерело: Телеграм-канал Михайла Подоляка

Подоляк попередив, що Росія вирішила змінити тактику

Причина - надто високі втрати в особовому складі та техніці. А також - відсутність будь-якого значущого просування в усіх напрямках. Усе це не вдається приховувати від своєї аудиторії. Тому керівництво РФ намагається використати іншу тактику. Щоб різко знизити кількість втрат до прийнятного (з пропагандистської точки зору) рівня. І не отримувати кілька сотень загиблих щодня, включаючи командирів найвищої та середньої ланки. Відбувається часткове окопування росіян на зайнятих рубежах, а така концентрація сил та засобів руйнування навколо наших великих міст для створення в них навмисних багатотисячних гуманітарних катастроф, - наголосив Михайло Подоляк.

Фото - скриншот

Представник Офісу президента звертає увагу на те, що ця тактика – військовий злочин та злочин проти людяності.

Як стверджує Михайло Подоляк, окупанти намагаються скоротити всі види втрат і спробувати максимально "зачистити" свої тили від нелояльних елементів, яких, за підрахунками Подоляка - 90-95% мирного населення.

Окрім того, він додав, що серед росіян стрімко зростає підтримка війни Росії проти України, а протестний потенціал знижується.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?