Компанія Philip Morris вирішила піти з ринку Росії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Компанія Philip Morris вирішила піти з ринку Росії

Компанія Philip Morris вирішила піти з ринку Росії
Джерело:  online.ua

Рада директорів та топ-менеджери компанії Philip Morris активно працюють над варіантами впорядкованого виходу з російського ринку.

Джерело: сайт Philip Morris

Компанія Philip Morris йде з російського ринку

Що важливо розуміти, наразі відомо про припинення випуску низки сигаретних продуктів та призупинення маркетингової діяльності в країні. Окрім того, Philip Morris офіційно підтвердила скасування всіх запусків продуктів, запланованих на 2022 рік у Росії.

Також наголошується, що компанія продовжує виплачувати зарплату співробітникам і виконувати свої юридичні зобов'язання.

Варто звернути увагу на те, що найбільший платник податків у РФ – саме компанія Philip Morris. Так, 2 роки тому вона сплатила 4,8 млрд доларів у бюджет країни-агресорки.

Фото — flickr.com

Що цікаво, раніше тютюнові гіганти Philip Morris та British American Tobacco стверджували, що не будуть виходити з російського ринку, однак зупинять інвестиції, а PM почне скорочувати виробництво.

Раніше Japan Tobacco International повідомила про план скоротити інвестиції в Росії. Imperial Tobacco та British American Tobacco передали свої активи в Росії місцевим компаніям, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?