Злив план війни: Путін кинувся активно шукати зрадника у Кремлі
Категорія
Політика
Дата публікації

Злив план війни: Путін кинувся активно шукати зрадника у Кремлі

Злив план війни: Путін кинувся активно шукати зрадника у Кремлі
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Олег Жданов звертає увагу на те, що план Володимира Путіна щодо швидкої і переможної війни проти України, очевидно, провалився. Наразі очільник Кремля робить все можливе, щоб знайти винного в цьому.

Джерело: "24 Канал"

Путін вважає, що в його оточенні є зрадники

На переконання Олега Жданова, хтось із Кремля справді міг злити плани щодо війни, щоб зупинити її.

Зараз Путін шукає зрадника – того, хто злив план військової операцїі, – наголосив експерт.

Як стверджує Жданов, може йтися не про вкрадений цифровий файл, військову карту чи перехоплені розмови – хтось міг особисто віддати копії документів західним розвідкам.

Зараз він (Путін – ред.) це зрозумів. Мабуть, зараз найбільш активне "полювання на відьом" – вони шукають, хто ж злив, – додає він.

За словами військового експерта, серед російських силовиків завжди були люди, які готові злити інформацію для того, щоб усунути Путіна від влади.

Вони ж розуміють, що чим далі в ліс – тим складніше контактувати зі Заходом, де у них гроші та нерухомість. Зараз все це летить у прірву і невідомо, як потім розв'язувати питання повернення чи розмороження рахунків, – наголосив український експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?