Окупанти посилюють діяльність ДРГ у Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти посилюють діяльність ДРГ у Києві

Окупанти посилюють діяльність ДРГ у Києві
Джерело:  online.ua

У Генштабі ЗСУ повідомили, що окупаційні війська РФ планують посилити діяльність диверсійно-розвідувальних груп у Києві та готуються до наступу на столицю.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Окупанти готуються до наступу на Київ

Представники українського військового командування повідомляють, що ворог безуспішно намагається проводити наступ на окремих напрямках.

Намагаючись відновити боєздатність своїх підрозділів, та поповнити резерви і забезпечення, ворог через брак кваліфікованих кадрів проводить комплектування особовим складом з низькими моральними якостями та особами схильними до зловживання наркотичними речовинами та алкоголем.

У той же час, окупантам довелось задіяти майже всі свої підрозділи Росгвардії з окупованих Криму та окремих районів Херсонської, Запорізької та Донецької областей для придушення опору місцевих жителів Херсону, Генічеська, Бердянська та частини Маріуполя.

Окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки, порушення системи державного та військового управління, - зазначають у Генштабі.

Під Києвом українські військові контролюють ситуацію та відбивають ворожі атаки, завдаючі окупантам значних втрат.

Також усі наступальні дії ворога відбиті на Луганщині і Донетчині.

Зокрема, за минулу добу знищено 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки противника. Втрати загарбників у живій силі склали близько 170 осіб. Підрозділами протиповітряної оборони були збиті 3 літаки і 3 БПЛА ворога.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу знищило 12 повітряних цілей ворога (3 літаки, 3 БПЛА, вертоліт та 5 крилатих ракет). Ударна авіація Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала нищівних ракетно-бомбових ударів по колонах техніки та скупченнях військ окупантів, - зазначають представники військового командування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?