Українські військові відбили наступ окупантів на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові відбили наступ окупантів на Донбасі

Українські військові відбили наступ окупантів на Донбасі
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, за минулу добу українські військові відбили 7 атак російських загарбників на території Донецької та Луганської областей.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Україна зупинила наступ окупантів на Донбасі 

На Донецькому та Луганському напрямках угрупованням Об’єднаних сил відбито 7 ворожих атак. Українськими воїнами знищено 8 танків, 8 одиниць броньованої та 3 – автомобільної техніки противника, один міномет. Втрати загарбників у живій силі уточнюються. Угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу уражено 1 літак, 12 БПЛА різних типів та 2 крилаті ракети. Авіація Повітряних Сил була задіяна для винищувального прикриття військ та об’єктів. Ударна авіація завдала нищівних ударів по визначених командуванням цілях та об’єктах окупантів, - повідомляють у Генштабі.

При цьому представники військового командування України зазначають, що до медичних закладів на території анексованого Криму щодня доправляють від 50 до 100 поранених військовослужбовців окупаційної армії РФ.

По маршрутах руху російських військових колон по території Республіки Білорусь відзначаються непоодинокі факти продажу військовослужбовцями палива та провізії, або їх обміну на спиртні напої.

У той же час ворог намагається компенсувати втрати

автомобільної техніки та налагодити тилове забезпечення своїх бойових частин.

Окупанти продовжують тероризувати та залякувати місцеве населення на тимчасово зайнятих територіях. Мають місце непоодинокі випадки мародерства, викрадення людей і майна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?