Російські загарбники обстріляли ракетами нафтобазу на Рівненщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські загарбники обстріляли ракетами нафтобазу на Рівненщині

Російські загарбники обстріляли ракетами нафтобазу на Рівненщині
Джерело:  online.ua

26 березня російські окупанти обстріляли нафтобазу в місті Дубно на Рівненщині. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Джерело: Телеграм Коваля

Росіяни влучили ракетою по нафтобазі в Дубно

Коваль розповів, що 26 березня в області двічі лунала повітряна тривога. Під час першої українські захисники збили російський дрон, під час другої ракети окупантів влучили в нафтобазу в Дубно. Наслідки обстрілу встановлюються.

В Укрзалізниці повідомили, що внаслідок пожежі через потрапляння ракети російських окупантів у нафтобазу в Дубно низка пасажирських поїздів прямуватимуть із затримкою на безпечній відстані. Це стосується насамперед поїздів Івано-Франківськ - Кременчук та Львів - Полтава.

Час затримки - до 2 годин, але можливі оперативні зміни.

Нагадаємо, що 26 березня російські загарбники також обстріляли ракетами нафтобазу у Львові.

Також сьогодні за 10 км від Луцька силами протиповітряної оборони (ППО) було збито російський безпілотний літальний апарат (БПЛА), не виключено, що це була ракета, повідомляє Волинська обласна військова адміністрація.

За попередньою інформацією орієнтовно за 10 км від Луцька силами ППО було збито БПЛА. Не виключено, що це могла бути ракета. Наразі інформація уточнюється. Повідомимо пізніше, - сказано в повідомленні.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?