ЗСУ відбили чотири атаки загарбників на сході України
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили чотири атаки загарбників на сході України

ЗСУ відбили чотири атаки загарбників на сході України
Джерело:  online.ua

26 березня бійці оперативно-тактичного угрупування "Схід" відбили чотири атаки російських терористичних військ.

Джерело: Фейсбук ОТУ "Схід"

На сході України відбито 4 атаки ворога

Станом на 20.00 26 березня 2022 року в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» українські воїни відбили 4 атаки російсько-фашистських сил. Втрати ворога склали: особового складу – до 60, танки – 5, БМП – 6, АТ – 1, - повідомили в ОТУ.

В ОТУ також додали послання для загарбників.

Російські фашисти так й не зрозуміли, що їх тут ніхто не чекає з хлібом та сіллю. Єдине, на що вони можуть розраховувати, так це ковдра з українського чорнозему після ситної вечері з наших куль та снарядів, - додали в угрупуванні.

Нагадаємо, що 25 березня українські захисники ОТУ "Схід" відбили 6 ворожих атак. Серед них знищено особового складу – до 100, танки – 8, БТР – 7 (з них пошкоджено – 1), БМП – 7, ББМ – 1, АТ – 8, БПЛА – 2, УР-77 – 1.

Стійкість та хоробрість українських воїнів увійде в історію, майбутні покоління не одне десятиліття будуть виховуватись на прикладах сучасних героїв, які сьогодні захищають нашу країну від вторгнення рашистської орди, - повідомили там.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?