Ердоган анонсував термінові перемовини із Зеленським та Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган анонсував термінові перемовини із Зеленським та Путіним

Ердоган анонсував термінові перемовини із Зеленським та Путіним
Джерело:  online.ua

Турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган офіційно повідомив, що 25 березня проведе переговори з президентом України Володимиром Зеленським, а згодом й з очільником Кремля Володимиром Путіним.

Джерело:  Агентство Анадолу

Ердоган запланував переговори із Зеленським та Путіним

Сьогодні (25 березня – ред.) я переговорю із Зеленським. У вихідні або на початку наступного тижня можливі переговори з Путіним, - наголосив Реджеп Таїп Ердоган.

Турецький лідер також розповів журналістам, що планує обговорити із президентами України та Росії саміт НАТО.

Як уже згадувалося раніше, 24 березня глава держави Володимир Зеленський звернувся до усіх членів Альянсу з проханням надати озброєння для захисту від нападу Росії, озвучивши подробиці запиту офіційного Києва.

Окрім того, український глава попросив у НАТО ніколи більше не казати, що Збройні сили, які показали свою потужність у війни з Росією, не відповідають стандартам блоку.

Генсек Альянсу Єнс Столтенберг 24 березня вкотре повторив, що НАТО не планує закривати небо над Україною силами ВПС союзників.

І хоча є рішення НАТО про постачання в Україну комплексів ППО зі Словаччини, про завершення цього постачання невідомо. Водночас, у конгресі закликають Байдена надати Україні системи ППО та винищувачі, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?