Ставлення українців до росіян погіршилося безповоротно — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Ставлення українців до росіян погіршилося безповоротно — Зеленський

Ставлення українців до росіян погіршилося безповоротно — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю російським ЗМІ заявив, що ставлення всіх українців до росіян погіршилося і це безповоротно.

Джерело:  інтерв'ю Зеленського

Зеленський вважає погіршення ставлення до РФ безповоротним

Ставлення (до росіян – ред.) погіршилося у всього населення. Є безповоротність. Я вам скажу, і ви зараз, мабуть, зрозумієте. У 2014 році, коли все почалося, скажімо так, російськомовні райони України, або російськомовні сім'ї, якщо хочете, відчували надію, що зараз це закінчиться. Зараз це закінчиться. Багато всього сталося, нерозуміння, і довгі роки наростало, і так далі. Частина цих сімей – вони вірили, що ще можна все… Щось якось можна. Саме так, як я вам кажу. Ось так: щось якось, без конкретики - бо війна. І точним було розуміння, що щось якось потрібне, - сказав Зеленський.

Зеленський підкреслив, що на початку свого президентства було розуміння, що треба зробити все, щоб зупинити війну, і треба боротися з пропагандою.

Своїм прикладом треба показувати, що ти хочеш змінити: змінити країну, змінити відносини із сусідами, повернути все, так би мовити. У якомусь сенсі навіть повернути все назад. У якихось сенсах - до 2014 року. Знайти розуміння. Сісти за стіл переговорів, - сказав Президент.

Однак, за словами Зеленського, за цей місяць стався глобальний, історичний, культурний розкол, і це не просто війна, це набагато гірше.

Він підкреслив, що глибоке розчарування полягає у тому, що високий рівень населення підтримує Росію в її діях з різних причин.

Не можна не помічати повної війни протягом стількох років, так? Можна сказати: тиждень. Нам там розповідали одне, сталося інше. Розумієте? Це навіть не 11 вересня у Штатах, розумієте. Трагедія, яку всі побачили. Та ні. І не вибухи будинків у Москві, які ви пам'ятаєте, і так далі. Це ж не так. Це ж не один крок. Це вісім років, чорт забирай! Це ж довго, - висловив Зеленський свою думку щодо того, що відбувається в Росії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?