"Азов" висміяв людей Кадирова за постанову "бою" у Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

"Азов" висміяв людей Кадирова за постанову "бою" у Маріуполі

"Азов" висміяв людей Кадирова за постанову "бою" у Маріуполі
Джерело:  online.ua

Бійці полку "Азов" називають відео так званого "бою", яке оприлюднили кадировці у Маріуполі, постановкою, тому що організатор вбивства Бориса Нємцова Руслан Геремєєв міг там поранитись хіба що, послизнувшись на пляшці.

Джерело: Телеграм-канал "Азова"

"Азов" прокоментував "бій" кадирівців у Маріуполі

В Маріуполі, після невдалого штурму порожнього згорілого будинку, важкі поранення отримав наближений до Кадирова польовий командир та організатор вбивства Бориса Нємцова Руслан Геремєєв. Вочевидь, цей сивобородий горець під час штурму послизнувся на пляшці, яку перед тим залишили руські солдати та прийняв на себе всю вогневу міць порожніх вікон маріупольської багатоповерхівки та прикрив своїх менш досвідчених тіктоквоїнів, врятувавши їм життя і здоров’я. Сподіваємось, що геремєєв помре від отриманих поранень і український будинок відновить справедливість та помститься за Нємцова, чого не змогли зробити всі російські патріоти та силовики, - наголосили представники "Азову".

Як уже згадувалося раніше, декілька днів тому очільник Чечні Рамзан Кадиров показав відео про участь чеченців у захопленні Маріуполя, на якому зображений Руслан Геремєєв, якого вважають організатором вбивства опозиційного російського політика Бориса Нємцова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?