Коли війна піде на спад — прогноз Арестовича
Категорія
Політика
Дата публікації

Коли війна піде на спад — прогноз Арестовича

Коли війна піде на спад — прогноз Арестовича
Джерело:  online.ua

Радник Офісу президента Олексій Арестович звертає увагу на те, що російська армія не зможе втримувати українські території протягом тривало часу. За його словами, гуманітарна катастрофа в Маріуполі, Ізюмі та Чернігові не триватиме місяцями, адже уже за місяць війна піде на спад.

Джерело: BBC

Арестович прогнозує, що уже за місяць гаряча фаза війни нарешті закінчиться

Місяцями гуманітарна катастрофа не буде тривати. Росія не утримає цю територію місяцями. Я думаю, що наприкінці квітня – на початку травня все має поступово закінчуватися,– наголосив представник Офісу президента України.

Як стверджує Олексій Арестови, українці зможуть повернутися в Київ за умови, що ми зуміємо відкинути ворога від столиці кілометрів на 50.

Не так, як зараз, а по-справжньому, - додав радник Андрія Єрмака.

Він також звернув увагу на те, що уже зараз багато людей повертаються до столиці.

Окрім того, Олексій Арестович наголосив, що наші воїни у Маріуполі тримаються і можуть це робити ще місяцями. Головна ж проблема у цивільних, яких потрібно звідти забрати, оскільки російські солдати чинять військові злочини проти них.

Окрім того, ворог намагається перетворити Чернігів на другий Маріуполь. Місто у скрутному становищі, але там збереглися шляхи постачання, а цивільні можуть виїхати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?