Терор проти мирних жителів України — частина плану Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Терор проти мирних жителів України — частина плану Путіна

Терор проти мирних жителів України — частина плану Путіна
Джерело:  online.ua

Голова британської розвідки  MI6 Річард Мур зазначає, що страти та тортури над мирним населенням України входять до плану кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна.

Джерело: Twitter-сторінка голови розвідки Великої Британії

Кремль заздалегідь планував влаштувати терор в Україні 

Ми знали, що плани Путіна щодо вторгнення включали позасудові страти його військовими і розвідувальними службами. Повідомлення про вбивства у стилі страти мирних жителів зі звільнених районів викликають жах і холодять кров. - зазначив Мур.

Зокрема, працівники ритуальної служби міста Буча на Київщині вже поховали 330-340 мирних жителів, які були вбиті окупаційними військами РФ.

Зібрали 15 тіл були на вулиці Яблунській, із зав'язаними руками та застрелені в голову. Знайдено тіл сьогодні 30. Ми не встигаємо. Ще як мінімум 20 адрес ще є на завтра. Багато людей поховані в городах на подвір'ях. Точної кількості ми не можемо визначити. Ще нема списків усіх. Принаймні, ми поховали приблизно 350 осіб, - зазначив один з працівників ритуальної служби.

У зв'язку зі звірствами, скоєними російськими окупантами в Бучі, канцлер Німеччини Олаф Шольц та очільник уряду Великої Британії Борис Джонсон вже пообіцяли запровадити нові санкції проти РФ.

Путін та його прихильники відчують на собі наслідки" своїх дій, і що Німеччина "продовжить постачати Україні зброю, щоб країна могла захистити себе від російського вторгнення, - зазначив Шольц.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?