Кремлівські ЗМІ виправдовують військові злочини окупантів в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівські ЗМІ виправдовують військові злочини окупантів в Україні

Кремлівські ЗМІ виправдовують військові злочини окупантів в Україні
Джерело:  online.ua

Підконтрольне Кремлю російське видання "РІА Новини" випустило матеріал на підтримку військових злочинів окупаційної армії РФ в Україн і.

Джерело: "РБК Україна"

ЗМІ РФ підтримують знищення України окупантами 

Зокрема, матеріал під назвою "Що Росія повинна зробити з Україною" дає визначення щодо знищення громадян України, не згодних з кривавою та ганебною кремлівською агресією та окупацією.

Зокрема, українців, що не підтримали окупантів РФ, у матеріалі називають "посібниками нацистів", на яких чекають ідеологічні репресії, і це в найліпшому варіанті.

 Досягти цього пропонується жорстокою цензурою в політиці, культурі та освіті на захоплених територіях.

На думку кремлівських журналістів, Україна повинна спокутувати провину перед РФ.

У цій статті за країною навіть не зберігається назва"Україна". Державу планують розірвати, відокремивши західні області.

Автор статті заявляє, що Росії не потрібна "нацистська, бандерівська Україна, ворог Росії та інструмент заходу зі знищення Росії нам не потрібна" і стверджує, що "питання денацифікації перейшло в практичну площину".

Тим часом окупанти влаштували обстріл гінекологічного відділення однієї з лікарень Миколаєва.

Наслідки вчорашніх обстрілів. Гінекологічне відділення однієї з лікарень Миколаєва. На щастя, ні медики, ні пацієнти не постраждали, - зазначив мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, окупанти за добу, 3 квітня, 17 разів обстріляли Харків та передмістя Харкова.

За минулу добу росіяни нанесли 17 обстрілів по районах Салтівки, П’ятихаток, Дергачах. Унаслідок обстрілів Слобідського району Харкова 7 людей загинули, 34 - отримали поранення, серед них 3 дітей у тяжкому стані. Зранку обстріли житлових районів продовжилися, - зазначив голова ОВА.

За його словами, найбільші важкі боєзіткнення в області відбуваються в районі міста Ізюм, де українські військові стримують шалений наступ окупантів.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що Україна зламала плани Кремля.

Російські окупанти зазнали поразки під Києвом. Перший бій за столицю українські захисники і захисниці виграли. Київщину звільнено від ворога. Він також відступає на Чернігівщині та Сумщині, щоб перегрупувати сили і змінити напрямок ударів. Це - беззаперечне свідчення, що плани Кремля зламано, - наголосив міністр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?