Кремль раптово визнав значні втрати у війні проти України
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль раптово визнав значні втрати у війні проти України

Кремль раптово визнав значні втрати у війні проти України
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков дав інтерв’ю британському виданню Sky News. У ньому він повторив всю дезінформацію про війну в Україні, а також несподівано сказав, що РФ «зазнала значних втрат» на війні проти України. 

Джерело: Sky News

Пєсков визнав значні втрати РФ

Ми зазнали значних втрат військ, це величезна трагедія для нас, - сказав Пєсков.

Він повторював пропаганду РФ про «спецоперацію» і про те, що воєнні злочини в Бучі це фейки, сфабриковані українцями.

Також рупор Кремля наполіг на тому, що відступ військ РФ із Київського та Чернігівського напрямків є «жестом доброї волі під час переговорів», а не повною поразкою росіян.

Пєсков висловив думку, що «спецоперація» в Україні завершиться найближчими днями або в найближчому майбутньому завдяки досягненню своєї «мети» або переговорам.

У Британії вже відреагували на слова Пєскова. Голова комітету із закордонних справ Том Тугендхат.

Ви знаєте, трагедія в тому, що цій брехні не варто вірити. Вони мають брехати, щоб переконати росіян, що правди не існує і що всі такі ж погані, як інші. Але реальність така, як я боюся, що жителі Бучі дуже добре знають, і багато людей по всій Україні, на жаль, відчули за останні чотири-п’ять тижнів, що правда полягає в тому, що Путін експортує зґвалтування та вбивства, як форму зовнішньої політики, і це абсолютно ганебно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?