Весняний призов на строкову службу в 2022 році в не проводитиметься — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Весняний призов на строкову службу в 2022 році в не проводитиметься — Генштаб

Весняний призов на строкову службу в 2022 році в не проводитиметься — Генштаб
Джерело:  online.ua

У Генштабі ЗСУ повідомили, що призов на строкову військову службу до війська у квітні-червні поточного року не проводитиметься.

Джерело: Міноборони

Весняного призову не буде

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, у 2022 році не проводитиметься весняний призов на строкову військову службу до Збройних Сил та інших військових формувань.

Зокрема, у зв’язку з військовою агресією російської федерації та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності ЗСУ та інших військових формувань Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 69/2022 «Про загальну мобілізацію» в державі оголошено загальну мобілізацію, - повідомили в Міноборони.

Під час проведення в Україні загальної мобілізації, комплектування вакантних посад у Збройних Силах України та інших військових формуваннях здійснюється за рахунок надходження військовозобов’язаних та резервістів.

Таким чином потреби у проведенні чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-червні 2022 року немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?