Словаччина надала Україні систему ППО С-300
Категорія
Світ
Дата публікації

Словаччина надала Україні систему ППО С-300

Словаччина надала Україні систему ППО С-300
Джерело:  online.ua

8 квітня прем’єр-міністр Словаччини Едуард Гегер офіційно підтвердив надання Україні системи ППО С-300, яка була на озброєнні його країни. Варто звернути увагу на те, що наразі політик знаходиться з візитом у Києві.

Джерело: Твіттер-сторінка Едуарда Гегера

Влада Словаччини передала Україні систему ППО С-300

Я хотів би підтвердити, що Словаччина надала Україні систему протиповітряної оборони С-300. Український народ мужньо захищає свою суверенну державу і нас також. Наш обов’язок – допомагати, а не стояти осторонь і не залишати без уваги втрати людських життів під час агресії Росії, - підкреслив Едуард Гегер.

Варто звернути увагу на те, що минулого місяця влада Словаччини попередньо погодилася надати Україні одну систему С-300 для захисту від авіаударів російської армії.

Що важливо розуміти, умовою Братислави було отримання заміни від держав НАТО, щоб захистити свій повітряний простір.

Не можна також не згадати про те, що ще 31 березня Велика Британія та її союзники погодилися надіслати Україні більше летальної зброї, щоб допомогти захистити її від російського вторгнення.

В Україну буде надходити більше летальної допомоги. Низка країн висунули або нові ідеї, або навіть більше обіцянок грошей, — сказав журналістам міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Фото — flickr.com

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?