Шольц назвав причину продовження перемовин з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Шольц назвав причину продовження перемовин з Путіним

Шольц назвав причину продовження перемовин з Путіним
Джерело:  online.ua

Німецький лідер Олаф Шольц запевняє, що він та французький глава Еммануель Макрон продовожують перемовини з російським диктатором Володимиром Путіним, щоб донести йому правдиві дані про військові втрати Росії.

Джерело:"Укрінформ"

Шольц пояснив, чому продовжує переговори з Путіним

Ми використовуємо можливість донести до Путіна правдиву інформацію про кількість загиблих російських солдатів - це матиме величезні наслідки для російської армії; про масштаб руйнувань російських озброєнь, які неможливо буде надалі використовувати; про те, що його плани не реалізуються так, як він того хотів, - повідомив Шольц під час спільної пресконференції з британським лідером Борисом Джонсоном у Лондоні.

На переконання німецького канцлера, це саме ті дані, які він, цілком ймовірно, не отримує від свого найближчого оточення.

Олаф Шольц (фото — flickr)

Шольц також звернув увагу на те, що він та Макрон завжди узгоджують свої позиції з іншими партнерами та союзниками.

За словами німецького політика, президент Франції також проводить перемовини з Путіним у надії переконати його негайно припинити вогонь і вивести війська з України.

Як стверджує сам Макрон, переговори з Путіним "не приносять задоволення", проте необхідні, щоб рано чи пізно досягти мирної угоди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?