Україна запровадила повне торгівельне ембарго проти РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна запровадила повне торгівельне ембарго проти РФ

Україна запровадила повне торгівельне ембарго проти РФ
Джерело:  online.ua

9 квітня Кабмін схвалив повне торговельне ембарго на торгівлю з Росією. Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Джерело: Телеграм Мельничука

В Україні більше не буде російських товарів

Введено торгове ембарго проти Російської Федерації. Заборонено імпорт на митну територію України товарів з Російської Федерації, - повідомив Мельничук.

Крім того, продовжено термін звернення внутрішньо переміщеними особами за отриманням допомоги на проживання з березня 2022 до 30 квітня 2022 року включно.

Передбачено, що кошти, які надійшли на рахунок для надання допомоги постраждалому цивільному населенню в умовах воєнного стану в Україні, серед іншого, можуть бути спрямовані на надання грошової допомоги населенню.

Також денонсовано Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про взаємне визнання і еквівалентність документів про освіту і вчені звання та про співробітництво в галузі атестації наукових та науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації.

Денонсовано також Договір між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі науки і технологій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?