Франція готова заборонити російську нафту
Категорія
Економіка
Дата публікації

Франція готова заборонити російську нафту

Франція готова заборонити російську нафту
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства фінансів та економіки Франції Бруно Ле Мер неочікувано для всії заявив, що офіційний Париж нарешті "готовий йти далі" та посилювати санкції проти Російської Федерації.

Джерело:  СNN

Франція підтвердил готовність заборонити російську нафту

Французький міністр не приховує, що вважає напад на залізничний вокзал у Краматорську, в результаті якого загинули щонайменше 52 людини, "різаниною". Окрім того, він закликав встановити винних, а також притягнути їх до відповідальності.

Щодо Франції, ми готові піти далі й ухвалити рішення про заборону на нафту, і я глибоко переконаний, що наступні кроки і наступні обговорення будуть зосереджені на цьому питанні, - наголосив Ле Мер.

На його переконання, відмова офіційно Парижу від російської нафти "змінить правила гри", однак звернув увагу на те, що для запровадження ще жорсткіших санкцій проти російського енергетичного сектору необхідна "європейська єдність".

Бруно Ле Мер та Володимир Зеленський (фото - facebook.com)

Ле Мер також нагадав, що уже введені санкції, узгоджені Європейським Союзом, були дуже ефективними і "найважчими з моменту створення ЄС".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?