Арестович заявив про початок другої фази наступу РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Арестович заявив про початок другої фази наступу РФ

Арестович заявив про початок другої фази наступу РФ
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що російські окупанти вже почали другу фазу наступу, однак наші воїни змогли зірвати плани загарбників на одному з напрямків.

Джерело: "24 Канал"

Арестович заявив, що почалася друга фаза наступу Росії

За словами представника ОП, ЗСУ продовжують готуватися до "зустрічі" з другим ешелоном Росії.

Друга фаза вже триває, вона почалася 5 діб тому. Єдине, що почалася не так, як їм гадалося. Вони намагалися завдати одночасно удару з Півночі та Півдня – від Ізюму до Волновахи. Стараються, але не можуть просунутись по лінії Вугледарськ – Мар'їнка, – наголосив Олексій Арестович.

За його словами, ворог концентрує на відповідному напрямку основні удари. Однак наші бійці там не просто тримаються, а б'ють росіян так, що вони навіть підійти не можуть.

На Півночі вони виконали завдання першого етапу, взяли Ізюм, почали наступ у напрямку Слов'янська та Краматорська, але наші війська так вдало проводять оборону, що вони видихались, – додав Олексій Арестович.

Представник ОП звертає увагу на те, розмови українців про другу фазу операції насправді є питанням введення запланованого другого ешелону на тих самих напрямках операції.

Цей ешелон – ті, кого вивели з Київщини, Чернігівщини та Сумщини. Але вони не поспішають і перебувають в недоброму гуморі. І 10 БТГ (батальйонно-тактичних груп – ред.), що їдуть з Далекого Сходу – це остання армія Росії, більше нічого нема", – підсумував Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?