Колишній радник Путіна назвав спосіб зупинити війну РФ проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Колишній радник Путіна назвав спосіб зупинити війну РФ проти України

Колишній радник Путіна назвав спосіб зупинити війну РФ проти України
Джерело:  online.ua

Колишній головний економічний радник російського диктатора Володимира Путіна, Андрій Ілларіонов, озвучив прогноз, що "справжнє ембарго" на російські енергоносії з боку міжнародної спільноти справді може зупинити війну в Україні.

Джерело:  BBC News - Україна

Колишній радник Путіна пояснив, що може зупинити РФ

Якщо західні країни спробують запровадити реальне ембарго на експорт нафти і газу з Росії... я б побився об заклад, що протягом місяця-двох російські воєнні дії в Україні, ймовірно, будуть припинені. Це один із дуже ефективних інструментів, який досі мають західні країни, - підкреслив Андрій Ілларіонов.

За його словами, очільник Кремля наразі "не сприймає серйозно" погрози інших країн щодо скорочення споживання енергоносіїв РФ.

Колишній радник Володимира Путіна також звертає увагу на те, що російський диктатор насправді був готовий до удару по економіці РФ, що демонструє його пріоритети.

Його територіальні амбіції, його імперські амбіції набагато важливіші за все інше, включно з засобами для існування російського населення та фінансовим становищем в країні... і навіть фінансовим станом його уряду, – підсумував Андрій Ілларіонов.

Як уже згадувалося раніше, країни ЄС продовжують купувати нафту й газ у Росії, даючи Кремль ресурс на продовження війни. Команда Володимира Зеленського називає це заохоченням до продовження наступу на Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?