Прем’єр Польщі розкритикував ЄС за слабкі санкції проти РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Прем’єр Польщі розкритикував ЄС за слабкі санкції проти РФ

Прем’єр Польщі розкритикував ЄС за слабкі санкції проти РФ
Джерело:  online.ua

Прем’єр Польщі Матеуш Моравецький вважає, що санкції Євросоюзу проти РФ не тільки не зупинили Рутіна, а посилили економічну діяльність у країні.

Джерело: RMF24

 Моравецький вважає санкції проти РФ занадто слабкими

Санкції діяли як надто слабка вакцина. На даному етапі вони не тільки не зупинили військову машину Путіна, а й певною мірою посилили певну економічну діяльність, що відбувається в Росії, - сказав прем’єр-міністр Матеуш Моравецький.

Він підкреслив, що на полі битви між добром і злом не повинно бути нейтральних настроїв.

Ми повинні усвідомити всім навколо, хто ще має в цьому сумніви, що з таким жорстоким режимом, як фашистський режим у Москві, нема про що домовлятися.

Моравецький зазначив, що «ми маємо справу з дивовижною пропагандою з іншого боку».

З пропагандою, яка говорить про денацифікацію України, яка вустами кремлівських пропагандистів прямо посилається на найгірші німецькі, фашистські традиції. Порівнювати режим Путіна з фашистським режимом не тільки правомірно, це доречно, воно точно відображає жорстокість того, що відбувається в Україні, - підкреслив глава уряду.

За його словами, «російська армія залишає абсолютно злочинні та трагічні сліди».

Незабаром розпочнеться, мабуть, найвирішальніша, а водночас і найбільша танкова битва в цій частині Європи з часів Другої світової війни – я маю на увазі навколо Донбасу, Луганська, Маріуполя. Ми не можемо сидіти склавши руки, ми повинні активно допомагати українцям відстоювати свій суверенітет і територіальну цілісність , закликав Моравецький.

Він додав, що з абсолютним злом потрібно боротися через нашу абсолютну опозицію та ефективні дії з боку всього ЄС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?