Окупанти оголосили в Криму високий рівень "терористичної небезпеки"
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти оголосили в Криму високий рівень "терористичної небезпеки"

Окупанти оголосили в Криму високий рівень "терористичної небезпеки"
Джерело:  online.ua

Так званий «голова Криму» Сергій Аксьонов оголосив про запровадження режиму високої (жовтої) терористичної небезпеки у семи районах окупованого Криму. Режим діятиме 15 діб.

Джерело: Центр журналістських розслідувань

В Криму оголосили терористичну загрозу

Мною прийнято рішення про запровадження з 20 години 00 хвилин 11 квітня 2022 року на території міських округів Армянськ, Джанкой, Керч, Красноперекопськ, Джанкойського, Красноперекопського та Ленінського районів Республіки Крим високого («жовтого») рівня терористичної небезпеки, — цитують Аксьонова.

Окупанти зазначають, що цей захід має винятково профілактичний характер. Також колаборант Аксьонов обіцяє, що на житті цивільного населення запровадження режиму не позначиться.

При запровадженні високого рівня МНС рекомендує уникати відвідування місць масового перебування людей, обов'язково мати при собі документи, що засвідчують особу, а також намагатися не брати з собою великі сумки, рюкзаки чи валізи, продумати план дій на випадок НС, заздалегідь обговорити місце зустрічі в екстреній ситуації.

Також сьогодні російська влада оголосила високий рівень терористичної загрози у Брянській області, у Розсошанському та Кантемирівському районах, що межують із Луганщиною та у Білгородській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?