У Байдена не бачать варіантів для РФ переломити хід війни в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У Байдена не бачать варіантів для РФ переломити хід війни в Україні

У Байдена не бачать варіантів для РФ переломити хід війни в Україні
Джерело:  online.ua

За словами речниці Білого Дому Дженніфер Псакі, кремлівський диктатор Володимир Путін не зможе виправити стратегічний провал у війні проти України простою зміною керівництва окупаційних військ.

Джерело:  CNN

В окупантів не має шансів переломити на свою користь хід війни проти України 

Зокрема, Псакі зазначила, що призначення Кремлем генерала Олександра Дворнікова командувачем окупаційних військ РФ в Україні докорінно не змінить ситуацію.

Представниця Білого дому також підкреслила, що у Вашингтоні вже мають достатньо інформації про звірства російських військових проти мирного населення в Україні.

При цьому новопризначений командувачем окупаційних військ РФ Олександр Дворніков вже відомий своїми звірствами у Сирії і ймовірно продовжить це робити і в Україні.

Ми очікуємо, що це буде продовженням звірств, які ми вже бачили в Україні. Але знову ж таки все пішло не так, як планував президент Путін, і ми не очікуємо, що зміна кадрів виправить це, - зазначила Псакі.

Речниця президента США зазначила, що наразі окупаційні війська РФ намагатимуться оточити українських військових на Донбасі, де вони збирають потужне наступальне угрупування та безперервно обстрілюють населені пункти Луганської та Донецької областей.

Фото -  facebook.com/GeneralStaff.ua

І ми очікуємо, що цей етап конфлікту може тривати довго, і ми не повинні мати ілюзій, що Росія збирається відкоригувати свою тактику та зробити її менш жорстокою, і, безумовно, зміни в керівництві відображають продовження того типу звірств, які ми бачили, - зауважила Псакі.

За інформацією британської розвідки, бойові дії на сході України будуть посилюватись у продовж найближчих 2-3 тижнів.

Російські атаки як і раніше зосереджені на українських позиціях поблизу Донецька і Луганська, тривають бої в районі Херсона і Миколаєва, а також відновилося просування до Краматорська, - зазначають аналітики та розвідники Мінооборони Великої Британії.

При цьому наголошується, що російські війська продовжують виводити з Білорусі, щоб передислокуватися для підтримки операцій на сході України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?