Лукашенко назвав різанину у Бучі "спецоперацією англійців"
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко назвав різанину у Бучі "спецоперацією англійців"

Лукашенко назвав різанину у Бучі "спецоперацією англійців"
Джерело:  online.ua

12 квітня білоруський диктатор Олександр Лукашенко цинічно почав брехати, що різанина у Бучі, яку влаштували російські військові, – це спецоперація англійців".

Джерело: Фейсбук-сторінка агенції "Белта", якою керує режим Лукашенка

Лукашенко бреше, що різанина у Бучі - "спецоперація англійців"

Це як у Бучі… Ми якраз обговорювали цю політику – всі кричать, ну треба було запровадити черговий пакет (санкцій – ред.), нам це відомо. Ми докладно обговорювали їхню психологічну спецоперацію, яку провели англійці... Якби тільки з військовою операцією Росія хоч трохи запізнилася, то по території Росії готувалися завдати, як вони вважали, нищівного удару, і по сусідніх областях, -  цинічно бреше нелегітимний президент Білорусі.

Окрім того, білоруський диктатор також повторив тезу очільника Кремля, що війна в Україні була неминучою.

Сам Путін почав стверджувати, що Білорусь підходить для переговорів Києва та Москви.

Докладно поінформував Олександра Григоровича (Лукашенка – ред.) про розвиток спеціальної військової операції на Донбасі та в Україні, а також переговорного процесу з цієї теми, - цинічно заявив російський диктатор.

Також Путін кинувся дякувати Лукашенку за "хорошу організацію на своїй території кількох переговорних раундів" з Україною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?