Окупанти тероризують Харків та Маріуполь безперервними обстрілами
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти тероризують Харків та Маріуполь безперервними обстрілами

Окупанти тероризують Харків та Маріуполь безперервними обстрілами
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, окупаційні війська РФ майже безперервно обстрілюють Харків та завдають ракетно-бомбові удари по оточеному, але не скореному Маріуполю.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Окупанти безжально руйнують Харків та Маріуполь 

Представники українського військового командування також заявили, що окупаційна армія РФ завдає ракетно-бомбові удари по об'єктах цивільної інфраструктури на Харківщині та у Запорізькій області.

Ворог не перестає завдавати ракетно-бомбових ударів по об'єктах цивільної інфраструктури в Харківській та Запорізькій областях. Активно веде повітряну розвідку, - зазначають у Генштабі.

На території Маріуполя окупанти перейшли у наступ в районі еталургійного комплексу Азовсталь та морського порту.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

На території Донецької та Луганської областей захисниками України за минулу добу відбито шість атак ворога, знищено дві одиниці автомобільної техніки та три артилерійські системи противника. Угрупуванням Повітряних Сил ЗСУ за попередню добу збито ворожий літак Су-25. Противник суттєво знизив використання авіації у зв'язку з погодними умовами, - повідомляють представники Генштабу.

У той же час представники оперативного війського командування "Південь" повідомили, що напередодні втрати окупантів на південних рубежах склали 12 окупантів та 11 одиниць техніки, серед яких 3 БПЛА, 2 самохідні артилерійські установки, реактивна система залпового вогню "Град" та інша автомобільна техніка.

Окрім цього було знищено польовий склад боєприпасів ворога.

Ворог вдається до відчайдушних спроб покращити тактичне положення та повернутися на кордон Херсонської та Миколаївської областей. Але наші війська міцно утримують відбиті території, навіть під артилерійськими обстрілами, - інформують представники ОК "Південь".

Однак залишається висока загроза здійснення ворогом ракетних атак на об'єкти інфраструктури в південних областях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?