СБУ отримала докази обстрілу військовими РФ селища у Бранській області
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ отримала докази обстрілу військовими РФ селища у Бранській області

СБУ отримала докази обстрілу військовими РФ селища у Бранській області
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ перехопили телефонні розмови військових окупаційної армії РФ, що вказують на те, що Кремль організував провокацію з обстрілом селища Клімово у Брянській області з метою звинуватити у цьому Україну.

Джерело: сайт СБУ

Окупанти обстріляли селище на власній території 

Зокрема, в одній з перехоплених розмов, військовий кремлівської окупаційної армії пояснив дружині, що російські військові обстрілюють селище Клімово у Брянській області на кордоні з Україною.

Це наші херачать. Так треба. Так роблять у тому, щоб типу хохли провокують. І ось тому влучають, - цинічно зазначає окупант.

Він також зізнається дружині, що планує написати заяву про відмову від подальшої участі у війні проти України.

Такая же х#рня была и в чеченскую войну. Квартиры взрывали в Москве, типа что это террористы. На самом деле это ФСБшники. Просто сейчас они никак не могли достреливать с такого расстояния до Климово, - відверто каже військовий окупаційної армії.

ФСБ РФ повідомила, що 14.04 з боку України було обстріляно прикордонний пункт пропуску в Брянській області, внаслідок обстрілу якого було пошкоджено два автомобілі, ніхто не постраждав.

Вже до обіду свідчення змінилися – виявилося, що обстріляні "два житлові будинки" у селищі Клімово. Росіяни заявили, що постраждали семеро людей, у тому числі "вагітна жінка та дитина".

Центр протидії дезінформації при РНБО України пояснив, що спецслужби Росії розпочали реалізацію плану з проведення терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?