Окупанти обстріляли евакуаційну колону на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти обстріляли евакуаційну колону на Харківщині

Окупанти обстріляли евакуаційну колону на Харківщині
Джерело:  online.ua

Представники прокуратури Харківської області заявили про обстріл окупаційними військами евакуаційної колони з мирними громадянами в селищі Борова на території Ізюмського району, у наслідок якого загинуло щонайменше 7 людей.

Джерело: Telegram-канал прокуратури Харківської області

Окупанти обстріляли евакуаційні автобуси з мирними громадянами 

За даними слідства, 14 квітня 2022 року російські військовослужбовці обстріляли евакуаційні автобуси з мирними жителями у селищі Борова Ізюмського району.

За попередніми даними, загинули 7 людей. Ще 27 людей отримали поранення, - зазначають представники прокуратури.

Окрім цього окупаційні війська влаштували обстріл селища Василівка у Запорізькій області.

Повідомляється, що російські війська провели артилерійський обстріл Василівки з позицій у селищі Михайлівка та селі Орлянське. Пошкоджено кілька житлових будинків у центрі міста та приватний сектор, депо на залізничній станції "Таврійськ", а також знищено продуктовий магазин. Одна людина загинула, ще 5 отримали поранення.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Крім того, очікується, що окупанти сьогодні направлять російські ЗМІ до Василівки, щоб зняти дискредитуючі сюжети.

Після провокаційного обстрілу селища Климово в Брянській області в Кремлі почали погрожувати Україні посиленням повітряних ударів по Києву.

Масштаби ракетних ударів ЗС РФ по об'єктах у Києві нарощуватимуться у відповідь на будь-які атаки або диверсії на території Росії, - заявили в Міноборони РФ.

Центр протидії дезінформації при РНБО України пояснив, що спецслужби Росії розпочали реалізацію плану здійснення терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії серед росіян.

Загострення ситуації відбулося після знищення українськими силами крейсера "Москва", флагмана й гордості російського Чорноморського флоту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?