Опір Маріуполя створює проблеми для РФ на усіх напрямках — британська розвідка
Категорія
Україна
Дата публікації

Опір Маріуполя створює проблеми для РФ на усіх напрямках — британська розвідка

Опір Маріуполя створює проблеми для РФ на усіх напрямках — британська розвідка
Джерело:  online.ua

Британська розвідка повідомила, що стійкий опір захисників Маріуполя створює проблеми для російських військ на усіх оперативних напрямках.

Джерело: Твіттер Британського міністерства оборони

Маріуполь сповільнює наступ РФ

Російське командування турбується з приводу того, скільки часу потрібно на взяття Маріуполя. Рішучий опір українців став серйозним випробуванням для російських сил і відтягує на себе особовий склад і озброєння, сповільнюючи наступ РФ в інших місцях, - зазначили в розвідці.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Розвідка зауважує, що методи дії Кремля у Маріуполі, з обстрілами цивільної інфраструктури і житлових будівель, повторюють те, що російські військові робили у Сирії та Другій чеченській війні - "попри заяви Міноборони РФ від 24 лютого, що Росія не буде завдавати ударів по містах і цивільному населенню".

Нагадаємо, що у Пентагоні раніше заявляли, що що Росії Маріуполь потрібен через його стратегічне розташування - контроль над містом забезпечив би безперешкодний доступ по суші між Донбасом та Кримом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?