Захисники Маріуполя назвали варіанти щодо деблокування міста
Категорія
Україна
Дата публікації

Захисники Маріуполя назвали варіанти щодо деблокування міста

Захисники Маріуполя назвали варіанти щодо деблокування міста
Джерело:  online.ua

За словами командира 36-ї окремої бригади морської піхоти майора Сергія Волинського, є щонайменше 2 варіанти зняття блокади окупантів з Маріуполя та порятянку міста.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Волинського

Як є варіанти деблокування Маріуполя 

Перший це різка військова операція, яка відбуватиметься прямо зараз із усіма необхідними засобами. Кількісним, оснащеним угрупуванням сил, яке в один ривок різким і глибоким ударом з'єднає нас у нашому районі оборони. Ключовим вважаю перевагу в повітрі та артилерії. Варіант можливий, хоча складний та ризикований. Другий – політичне рішення. Його бачу цілком реальним за умови ефективної дипломатії, - зазначив Волинський.

Командир 36-ої бригади морпіхів, що героїчно боронить Маріуполь, закликає дипломатів сприяти міжнародному контролю за безпекою виходу бойового гарнізону та цивільних осіб, які потрапили в капкан війни у Маріуполі.

Ще є шанс урятувати Маріуполь. Життя тисяч людей зараз у ваших руках, - наголошує Волинський.

Це наше звернення до світу. Це може бути нашим останнім зверненням. В нас, можливо, залишилися лічені дні або години. Угруповання противника в десятки разів перебільшує нас. Вони мають панування в повітрі, в артилерії, в угрупованнях, які діють на суходолі, в техніці й танках. Ми ведемо оборону на одному об’єкті, на заводі ("Азовсталь"), де знаходяться військові Маріупольського гарнізону та цивільні особи, які потрапили в пастку війни. Ми звертаємося до світових лідерів (із проханням) допомогти нам. Ми звертаємось із проханням застосувати до нас процедуру "extraction" та вивести нас на територію третьої держави. Маріупольський гарнізон військових – з нами більше 500 поранених бійців та сотні цивільних осіб, серед яких є жінки та діти. Ми просимо надати нам безпеку на території третьої держави. Дякую, - розповів командир 36-ої бригади морської піхоти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?