Військові РФ влаштували заколот у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ влаштували заколот у Запорізькій області

Військові РФ влаштували заколот у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Речник Запорізької ОВА Іван Ареф'єв із посиланням на дані української розвідки повідомив, що у Пологівському районі Запорізької області військові окупаційної кремлівської армії влаштували заколот, відмовляючись надалі приймати участь у війні проти України.

Джерело: Telegram-сторінка Івана Ареф'єва

У Запорізькій області окупанти відмовляются продовжувати війну проти України 

Ареф'єв зазначив, що військові РФ відмовляються продовжувати війну проти України, оскільки не отримали обіцяної грошової винагороди.

Солдати РФ не хочуть воювати через те, що їм не виплачують обіцяні гроші. Втім, "кадировці" жорстоко вбили трьох призвідників бунту, які готові були здати зброю та їхати додому, - зазначив спікер Запорізької ОВА.

За його словами, на території області окупанти організували постійні поставки резервної зброї для власних сил.

Між тим голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про те, що наступ окупантів триває у селищі Попасна, де наразі продовжуються вуличні бої.

Фото - facebook.com/otueast

Протягом ночі окупаційні війська також влаштували жорсткий обстріл житлових районів міста Новодружеськ.

Постраждало містечко, розташоване впритул до Лисичанська - Новодружеськ. Після півночі росіяни відкрили вогонь по житлових будинках. Загорілися два в центральній частині міста, скільки ще пошкоджено уламками та вибуховою хвилею - встановлюємо. У місті перебитий газопровід. Вранці аварійна служба перевірятиме, як швидко його можна відремонтувати. Декілька разів за ніч ворог також обстріляв місто Гірське, - зазначив очільник Луганської ОВА.

За його словами, у Лисичанську за результатами розмінування, яке проводилось підрозділами ДСНС, виявлені нерозірвані реактивні снаряди у трьох будинках.

Щодо ситуації на лінії фронту Гайдай заявив, що противник продовжує наступальні дії, щоб просунутися вглиб Попасної.

Після спроб штурму російськими окупантами Рубіжного та Сєвєродонецька до лікарні міста Новоайдар потрапили близько 130 поранених військовослужбовців ворога, - зазначив Гайдай.

Керівник ОВА також повідомив, що за добу на території Луганської та Донецької областей було відбито десять атак російських військ. Підрозділи ППО збили один ворожий літак Су-34, один вертоліт Ка-52, чотири безпілотні літальні апарати та одну крилату ракету.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?