Окупанти продовжують збільшувати військове угруповання на сході України
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти продовжують збільшувати військове угруповання на сході України

Окупанти продовжують збільшувати військове угруповання на сході України
Джерело:  online.ua

За інформацією британської розвідки, окупаційна армія РФ продовжує перекидати нові військові підрозділи у зону бойових дій на Донбасі та інших східних областях України.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Окупанти збирають велику армію для захоплення сходу України 

Представники британсько розвідки зазначили, що окупаційна армія РФ перекидає на схід України все нові і нові сили та загострює бойові дії, намагаючись прорвати оборону українських військових.

Активність РФ у небі над північною частиною України найімовірніше залишиться низькою, з огляду на відхід наземних сил з цього напрямку. Проте зберігається загроза ракетних ударів по важливих об’єктах по всій території України - зокрема, щоб зривати ланцюжки постачання підкріплень та зброї на схід.

Протягом ночі на 20 квітня окупаційні війська обстрілювали Харків та Авдіївку, та вели бойові дії на Харківщині, Луганщині та Херсонщині.

Зокрема, вночі окупанти проводили обстріли житлового району Харкова Салтівки. При цьому не припиняються бойові дії в районі міста Ізюм.

На Луганщині окупантам таки вдалось взяти під контроль населений пункт Кремінна. Не припиняються спроби штурму Сєвєродонецька та Попасної.

Фото - facebook.com/otueast

Потужний обстріл Новодружеська - містечка, яке розташоване впритул до Лисичанська. Після опівночі росіяни відкрили вогонь по житловим будинкам. Зайнялися два, в місті перебито газопровід. Декілька разів за ніч ворог також обстріляв місто Гірське. Після спроб штурму російськими окупантами Рубіжного та Сєвєродонецька до лікарні міста Новоайдар надійшло близько 130 поранених військовослужбовців ворога.

Також вночі окупанти обстрілювали центр Авдіївки. Значні пошкодження інфраструктури. Місто частково без електрики.

Постійні обстріли відбуваються на території Херсонщини. У громадах на межі із Миколаївщиною та Дніпропетровською областю, немає світла, газу, води.

Вчора ввечері внаслідок ракетного удару уражено будівлю поліклініки м.Баштанка на Миколаєвщині. За попередньою інформацією без жертв. У ночі Миколаїв знову зазнав ракетних ударів. Наслідки уточнюються. В інших населених пунктах області ситуація тривожна, але керована.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?