Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім фізично, — Каспаров
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім фізично, — Каспаров

Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім фізично, — Каспаров
Джерело:  online.ua

За словами російського опозиціонера та відомого шахматиста Гаррі Каспарова, існує дуже велика ймовірність того, що кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна відсторонять від влади представники з його ж оточення.

Джерело: інтерв'ю  Каспарова Дмитру Гордону

Путіна ліквідує власне оточення 

Каспаров зазначив, що розв'язана Путіним війна та кривавий терор в Україні поставили хрест на заявах про його безкарність.

На думку опозиціонера, коли ситуація в РФ наблизиться до критичної, Путіна відсторонить від влади та йомовірно ліквідує власне оточення.

Каспаров наголосив, що сила влади Путіна трималась лише на фальшивій впевненності в непереможності та безкарності.

Він помре не у власному ліжку, ну, якщо тільки не отруять у власному ліжку. Його доля вирішена наперед, я вважаю, що напевно це буде його оточення, коли ситуація стане критичною. Імовірність цього здається найбільшою з інших опцій. Для Путіна немає життя за межами цієї нескінченної влади. Ця влада тримається на його аурі непереможності та безкарності, а війна в Україні поставить хрест на цій аурі, - зазначив Каспаров.

Він висловив впевненність, що доля Путіна буде аналогічна долі всіх попередніх диктаторів.

Нічого нового історія не винайде. Це фактично крах державності та пошук цапа-відбувайла, яким виявляється диктатор. Як це буде зроблено я не знаю. Але цілком очевидно, що Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім фізично, - впевнений Каспаров.

Внутрішній конфлікт в РФ на тлі введених санкцій також прогнозує і радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Мені здається, що коли у них буде зростання безробіття, зростання цін на продукти харчування, воно вже є, дефіцити продуктів харчування, дуже висока інфляція, знецінення рубля - це створить внутрішній конфлікт. Вони будуть тиснути на свою еліту, тому що можуть жити в таборі, але все ж хочуть їсти. Тобто холодильник переможе. Якщо будуть санкції на енергоносії, то це буде дуже і дуже швидко - місяць, два, три максимум. Якщо не буде цих санкцій, може 8-12 місяців. Це не питання кореляції з війною. Росія все одно буде йти на дно, - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?