Українські військові успішно блокують просування окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові успішно блокують просування окупантів

Українські військові успішно блокують просування окупантів
Джерело:  online.ua

За інформацією британської розвідки, військові ЗСУ за допомогою успішних контратак зривають просування окупаційної армії РФ уздовж всієї лінії фронту.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Українські військові зривають наступ окупантів 

Представники британської розвідки зазначають, що за 2 місяці війни окупаційній армії РФ так і не вдалось встановити контроль над повітряним простором України.

Британські розвідники підкреслюють, що незважаючі на високу активність, окупаційній армії РФ не вдалось досягти значних успіхів, оскільки успішні контратаки українських військових зривають просування військових РФ.

Російські військово-повітряні і морські сили не встановили контроль в жодній з областей через ефективність української повітряної і морської оборони, що знижує їх здатність домогтися помітного прогресу, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

Крім того, незважаючи на заяву влади Росії про нібито взяття Маріуполя, в місті тривають запеклі бої, що ще більше уповільнює російський наступ на Донбасі.

За минулу добу окупаційна армія РФ щонайменше 12 разів обстрілювала житлові райони населених пунктів Луганської області.

Найгірша ситуація в Попасній, через ворожі атаки там загинули двоє людей.

Зафіксовані руйнування будинків в Попасній, Лисичанську та Новодружеську.

Гайдай зазначив, що у Попасній декілька тижні тривають вуличні бої, ворог атакує приватні будинки та багатоповерхівки.

Окупанти за минулу добу п'ять разів з артилерії обстріляли місто. В результаті загинули двоє чоловіків, один із них 66-річний пенсіонер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?