Категорія
Гороскопи
Дата публікації

2024 рік кого за східним календарем: чого чекати і як зустрічати

Джерело:  online.ua
зелений дракон фото

Згідно зі східним календарем, символом 2024 року є Зелений Дерев'яний Дракон. АстроГід Онлайн розповідає, що принесе 2024 рік і чого очікувати від норовливого символу цього року.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона обіцяє зміни. Багато змін. Адже сам по собі дракон – символ імператорської влади в Китаї, тобто дуже сильний, владний і рішучий знак. Зелений колір пов'язаний із зростанням та процвітанням загалом, а дерево – з адаптаціями під будь-які несприятливі ситуації.

Так що не бійтеся майбутнього, яке несе вам зелений дерев'яний дракон. Якими б складними не були нові обставини, у вас з'являться сили, щоб їх пережити. Головне – зберігати віру у краще та продовжувати боротьбу.

Коли настає рік Зеленого Дерев'яного Дракона

Коли настає рік Зеленого Дерев'яного Дракона
Фото: freepik.com

За китайським календарем, рік зеленого дракона розпочнеться з 10 лютого 2024 року і триватиме до 28 січня 2025 року. Адже дата китайського нового року є непостійною, оскільки прив'язана до місячного циклу.

Рік Дракона настає кожні 12 років. Наступного разу рік Дракона настане лише 2036 року.

Додайте до цього ще 5 основних стихій – землю, вогонь, дерево, метал та воду, та отримайте цикл у 60 років. Це важливо, оскільки кожна стихія надає свій акцент. Наприклад, вогонь, кого наступний рік Дракона, буде викликати радикальніші зміни, до яких пристосуватися буде значно складніше.

Яким буде 2024 рік Дерев'яного Дракона

Яким буде 2024 рік Дерев'яного Дракона
Фото: freepik.com

До драконів на сході особливе ставлення – їх вважають одними з найважливіших міфологічних тварин, часто здатних змагатися за силою з богами. Але роблять вони це вкрай рідко, тому що китайські дракони, на відміну від їхніх західних родичів, не руйнівники, а зберігачі. Тому все, на що вони звертають свою увагу, рухається виключно у бік гармонізації та стабілізації.

Але Дерев'яний Зелений Дракон, чий рік 2024, навіть тут особливий. Адже він не тільки ставить вектор розвитку ситуації, але й забезпечує вас силами та внутрішніми ресурсами, щоб цьому вектору слідувати. Так, будуть складності – адже будь-яке зростання можливе лише через подолання. Але цього разу все буде дещо простіше.

Отже, якщо це можливо, присвятіть 2024 рік дракона розвитку. Духовному, фізичному, фінансовому, інтелектуальному – не має значення. Головне, підходьте до процесу максимально серйозно та відповідально, адже Дракон не любить легковажних та тих, хто порушує свої обіцянки.

Як зустрічати 2024 рік – Зеленого Дерев'яного Дракона

Зустрічайте Новий рік як імператор. Адже Дракон — символ імператорської влади у більшості східних філософій. Актуальним цього року стане наголос на натуральність на витонченість. Використовуйте речі із природних матеріалів. Наприклад, шкіри, дерева чи скла. Не забувайте про блиск, він подобається Дракону.

Зустрічайте 2024 рік у веселій компанії, адже рутина та буденність – не для Дракона. Зберіть навколо себе друзів, близьких та коханих людей. Незважаючи на гармонію та спокій, Дракон здатний додати нотку авантюризму до вашого вечора. Будьте готові до приємних сюрпризів та пригод.

У новорічному образі варто виявити витонченість та трохи креативу. Головне – це гармонія поєднання кольорів. Актуальними будуть: золотий, срібний, сірий та білий. А ось зелений колір, незважаючи на те, що він є в назві року, навпаки, може спричинити невдачі. Крім того, Дракону до душі металеві та золоті аксесуари. Тому не варто забувати і про невеликі деталі у вигляді сережок, кулона або шпильки у волоссі. Ну а самі святкові заходи краще проводити у якомусь гарному закладі.

Що стосується подарунків, то, мабуть, найкращим варіантом на думку істоти, чий рік 2024 – конверт з грошима. Обов'язково червоний, так званий «хунбао». А також червоні квіти та фрукти, наприклад, троянди чи мандарини.

Як зустрічати 2024 рік – Зеленого Дерев'яного Дракона
Фото: freepik.com

Чого очікувати у 2024 році

2024 стане синонімом слова «розвиток». У тому числі й примусовий. Тому краще не чинити опір, а відразу зайнятися вдосконаленням та гармонізацією різних аспектів свого життя. Не бійтеся труднощів – у році Зеленого Дракона ви матимете сили подолати будь-які перешкоди на своєму шляху.

Протягом року Зеленого Дерев'яного Дракона варто бути рішучим, сміливим та відповідальним. Саме такими рисами наділений Дракон, тому він любить їх й у інших. Успіх якраз буде на боці таких людей.

2024 сприятливий для одруження. Нові етапи у відносинах підуть на користь обом партнерам. Адже, Дракон схвалює сімейні цінності та сприятиме покращенню відносин із рідними та близькими.

Найбільший успіх тварина приносить тим, хто народився в рік Дракона. Тому найбільш сприятливим 2024 рік буде для людей, яким виповниться 12, 24, 36, 48 та 60.

Що стосується тих, хто народжений в інші роки, то ситуація така. Бику, Коню та Собаці успіх особливо не сприятиме, тоді як Щуру, Тигру, Півню і Свині – навпаки. В інших знаків ситуація буде більш-менш нейтральною, з ухилом у позитив, адже рік Зеленого Дракона – це розвиток та зміни для всіх.

Що обіцяє рік Зеленого Дерев'яного Дракона дітям

Діти, народжені в рік дракона, мають видатний розум і креативність. Причому це не заважає їм знаходити спільну мову з оточуючими. Такі обдарування стають справжнім щастям сім'ї.

Щодо обраних сфер діяльності, то маленькі дракони – командні гравці. Справжні лідери, які не лише самі цілеспрямовано рухаються до поставленої мети, а й інших захоплюють за собою. І абсолютно не важливо, яка це буде мета – дракончик досягне всього, чого захоче. Майже.

Адже головна його проблема – надмірні амбіції. Дракончики не завжди оцінюють адекватно свої сили в даний момент, тому часто перенапружуються. Крім того, вони дуже болісно сприймають невдачі, а ще гірше – зради, членів своєї команди. Настільки, що взагалі можуть відмовитися від «командної гри», що змусить їх перенапружуватися ще сильніше. І хоча це дуже витривалий, адаптивний і рішучий знак – навіть він має свої межі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?