27-річна дівчина за рік відвідала 181 країну і планує ще 15: яскраві фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

27-річна дівчина за рік відвідала 181 країну і планує ще 15: яскраві фото

27-річна дівчина за рік відвідала 181 країну і планує ще 15: яскраві фото
Джерело:  online.ua

Кассандра Де Пекол (Cassandra De Pecol) з Коннектикуту планує стати першою жінкою, яка побувала в кожній країні світу. Вона вже відвідала 181 країну.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram 27-річної мандрівниці.


Подорож дівчини називається "Expedition196". Кассандра стартувала з Палау в липні 2015 року. За найближчі 40 днів мандрівниця планує відвідати ще 15 країн.


Якщо Кассандра це зробить, то потрапить у Книгу рекордів Гіннеса, як найшвидша людина, яка відвідала всі суверенні держави.


Дівчина подорожує в якості посла миру від імені Міжнародного інституту з питань миру і туризму.


Ця поїздка коштувала майже $ 200 000, але до сих пір ці витрати покриваються за рахунок спонсорів. Кассандра також використовує свій Instagram як майданчик для реклами в обмін на безкоштовне житло.


До речі, в Україні вона теж побувала. Вгадайте, яке фото зроблено Кассандрою у нас.


Раніше ми писали про 24-річну Айріс Велдвіджік, яка покинула свій дім в Нідерландах п'ять років тому заради подорожей автостопом.
































Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?